Ανάλυση Προφίλ - Konnect Διαχείριση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων | Κέρκυρα Παξοί

Δωρεάν Ανάλυση Προφίλ

Πες μας σε ποιες πλατφόρμες δραστηριοποιείσαι και εμείς θα αναλύσουμε την απόδοση του ξενοδοχείου ή του καταλύματός σου δωρεάν

  1. Στοιχεία καταλύματος

  2. Πλατφόρμες

  Πες μας σε ποιες πλατφόρμες θες να γίνει η αξιολόγηση*

  3. Στοιχεία επικοινωνίας


  Φωτογραφίες που καθηλώνουν

  Όπως όλοι πλεόν γνωρίζουμε, μια εικόνα ισοδυναμεί κατά μέσο όρο με 1.000 λέξεις. Το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σου κρίνεται και συναγωνίζεται κάθε δευτερόλεπτο στις online πλατφόρμες με μια πληθώρα προσεγμένων, καλαίσθητων ανταγωνιστών. Ο σύγχρονος επισκέπτης δεν δικαιολογεί ελλιπείς φωτογραφίες και η προχειρότητα στην παρουσίαση του καταλύματός σου υποδηλώνει μια εξίσου πρόχειρη ταξιδιωτική εμπειρία.

  Περιγραφές που ταξιδεύουν

  Μπορεί οι φωτογραφίες της καταχώρισής σου να είναι ικανοποιητικές και να έχεις κερδίσει την προσοχή του επισκέπτη/χρήστη. Η αξιοποίηση της προσοχής του εξαρτάται άμεσα από τις περιγραφές που συνοδεύουν και περιγράφουν τις παροχές του καταλύματος ή ξενοδοχείου σου, την τοποθεσία και τις δραστηριότητες που του υπόσχεσαι. Η ορθότητα των πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας τόσο κατά την διαδικασία κράτησης όσο και για την ταξιδιωτική εμπειρία όταν πραγματοποιηθεί.

  girl-writing-on-a-black-keyboard-6469
  credit

  Τιμές που παρακινούν

  Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ της διαδικασίας κράτησης είναι η τιμή της διανυκτέρευσης. Είναι σημαντικό να προσφέρεται η σωστή τιμή κάθε περίοδο ώστε αφενός να μεγιστοποιούνται τα έσοδα, αφετέρου να συμβαδίζουν οι τιμές με τον ανταγωνισμό. Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η τιμολογιακή πολιτική, είναι εξίσου σημαντικό οι τιμές του καταλύματος και οι διαθεσιμότητα των δωματίων να είναι ενημερωμένη σε όλες τις online πλατφόρμες.

  Εγγραφή στο newsletter
  Μείνετε ενημερώμενοι μέσω της ιστοσελίδας μας, για όλα τα τελευταία νέα στη τουριστική βιομηχανία.

  Επικοινωνία