Συλλογή Καταλυμάτων - Konnect Διαχείριση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων | Κέρκυρα Παξοί

εξερεύνησε τα καταλύματά μας

ανακάλυψε τα καταλύματά μας στην Κέρκυρα, τους Παξούς & την υπόλοιπη Ελλάδα

Διαχειριζόμαστε μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων τα οποία βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στην Κέρκυρα και τους Παξούς. Τα καταλύματά μας ποικίλουν και εκτείνονται από στυλάτα διαμερίσματα πόλης έως και πολυτελείς βίλες με πισίνα και ιδιαίτερες παροχές

2B4A2295

Cottage


Δείτε περισσότερα

Resort


Πολυτέλεια, παροχές και ποιότητα υπηρεσιών χαρακτηρίζουν τα Resorts που διαχειριζόμαστε.
Δείτε περισσότερα
aktiBarbati

Studio


Δείτε περισσότερα

Suite


Δείτε περισσότερα
DSC-9991-Edit-2

Βίλες


Η πολυτέλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι επισκέπτες μας δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από ποιοτική εξυπηρέτηση. Οι μοντέρνες και κομψές μας βίλες, βρίσκονται στην Κέρκυρα & τους Παξούς και οι παροχές τους ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Κάνε κλικ εδώ και δες τη συλλογή μας.
Δείτε περισσότερα

Διαμερίσματα


Διαχειριζόμαστε ένα εκτεταμένο δίκτυο διαμερισμάτων σε όλη την Κέρκυρα και τους Παξούς. Κάνε κλικ εδώ και εξερεύνησε τα καταλύματα, τις παροχές και τα βασικά χαρακτηριστικά τους.
Δείτε περισσότερα
DSC-6652-Edit

Εξοχικές Κατοικίες


Τα επιλεγμένα εξοχικά μας είναι διαλεγμένα με προσοχή και προσφέρουν στον επισκέπτη ένα ιδανικό σπίτι για τις διακοπές του. Οι εξοχικές μας κατοικίες είναι προσανατολισμένες στην οικογένεια και είναι κατάλληλα για διακοπές με φίλους ή ακόμα και φιλικά ζευγάρια, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία για ξένοιαστες διακοπές.
Δείτε περισσότερα

Ξενοδοχεία


Η φιλοξενία είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στον επισκέπτη ύστερα από τη διαμονή του σε ένα από τα ξενοδοχεία μας. Έμφαση δίνεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπειρίας του επισκέπτη.
Δείτε περισσότερα
DJI-0728-2
Nikiforos apts-25-2

Σύμπλεγμα Διαμερισμάτων


Ιδιαίτερη αισθητική και κοινόχρηστοι χώροι διαμορφώνουν το ιδανικό κλίμα για ξένοιαστες διακοπές. Με πληθώρα επιλογών και παροχών η επιλογή διαμονής σε ένα από τα συμπλέγματα διαμερισμάτων μας είναι μια σίγουρη και ξένοιαστη λύση.
Δείτε περισσότερα

εξερεύνησε βάσει τοποθεσίας

επίλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταλυμάτων


δες όλα τα πλάνα συνεργασίας

πλάνα συνεργασίας

Εγγραφή στο newsletter
Μείνετε ενημερώμενοι μέσω της ιστοσελίδας μας, για όλα τα τελευταία νέα στη τουριστική βιομηχανία.

Επικοινωνία