Συλλογή Καταλυμάτων - Konnect Διαχείριση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων | Κέρκυρα Παξοί

εξερεύνησε τα καταλύματά μας

ανακάλυψε τα καταλύματά μας στην Κέρκυρα, τους Παξούς & την υπόλοιπη Ελλάδα

Διαχειριζόμαστε μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων τα οποία βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στην Κέρκυρα και τους Παξούς. Τα καταλύματά μας ποικίλουν και εκτείνονται από στυλάτα διαμερίσματα πόλης έως και πολυτελείς βίλες με πισίνα και ιδιαίτερες παροχές

aktiBarbati

Resort


Πολυτέλεια, παροχές και ποιότητα υπηρεσιών χαρακτηρίζουν τα Resorts που διαχειριζόμαστε.
Δείτε περισσότερα

Βίλες


Η πολυτέλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι επισκέπτες μας δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από ποιοτική εξυπηρέτηση. Οι μοντέρνες και κομψές μας βίλες, βρίσκονται στην Κέρκυρα & τους Παξούς και οι παροχές τους ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Κάνε κλικ εδώ και δες τη συλλογή μας.
Δείτε περισσότερα
serenissima

Διαμερίσματα


Διαχειριζόμαστε ένα εκτεταμένο δίκτυο διαμερισμάτων σε όλη την Κέρκυρα και τους Παξούς. Κάνε κλικ εδώ και εξερεύνησε τα καταλύματα, τις παροχές και τα βασικά χαρακτηριστικά τους.
Δείτε περισσότερα

Εξοχικές Κατοικίες


Τα επιλεγμένα εξοχικά μας είναι διαλεγμένα με προσοχή και προσφέρουν στον επισκέπτη ένα ιδανικό σπίτι για τις διακοπές του. Οι εξοχικές μας κατοικίες είναι προσανατολισμένες στην οικογένεια και είναι κατάλληλα για διακοπές με φίλους ή ακόμα και φιλικά ζευγάρια, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία για ξένοιαστες διακοπές.
Δείτε περισσότερα
tat
257161768

Σύμπλεγμα Διαμερισμάτων


Ιδιαίτερη αισθητική και κοινόχρηστοι χώροι διαμορφώνουν το ιδανικό κλίμα για ξένοιαστες διακοπές. Με πληθώρα επιλογών και παροχών η επιλογή διαμονής σε ένα από τα συμπλέγματα διαμερισμάτων μας είναι μια σίγουρη και ξένοιαστη λύση.
Δείτε περισσότερα

εξερεύνησε βάσει τοποθεσίας

επίλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταλυμάτων


δες όλα τα πλάνα συνεργασίας

πλάνα συνεργασίας

Εγγραφή στο newsletter
Μείνετε ενημερώμενοι μέσω της ιστοσελίδας μας, για όλα τα τελευταία νέα στη τουριστική βιομηχανία.

Επικοινωνία