Παραγωγικότητα - Konnect Διαχείριση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων | Κέρκυρα Παξοί
  • 3η πάροδος Ελ. Βενιζέλου 4, Κέρκυρα, Ελλάδα

παραγωγικότητα

Παρακολουθούμε διαρκώς τους τομείς της φιλοξενίας και την ταξιδιωτική αγορά και διαμορφώνουμε τις τιμές δυναμικά βασιζόμενοι τόσο στη ζήτηση όσο και στις διακυμάνσεις του ανταγωνισμού. Η μεγιστοποίηση της πληρότητας ή των κρατήσεων δε σημαίνει ότι μεγιστοποιείται παράλληλα και το κέρδος. Μία από τις πιο σημαντικές μας υπηρεσίες είναι η εξαντλητική παρακολούθηση και μελέτη της αγοράς και η κατανόηση των ανταγωνιστικών διακυμάνσεων των τιμών. Μεγιστοποιούμε τις κρατήσεις σου, στην κατάλληλη τιμή διασφαλίζοντας πάντα τους υψηλότερους τιμοκαταλόγους.

επιλέγουμε τις σωστές τιμές

  • Δυναμική τιμολόγηση βάσει ζήτησης

  • Μεγιστοποίηση εσόδων και πληρότητας

  • Διαρκής ανάλυση ανταγωνιστικών καταλυμάτων

ζήτησε πληροφορίες

Περισσότερες υπηρεσίες

Διαχείριση Εσόδων
Μελετάμε διεξοδικά την αντίληψη των επισκεπτών για το κατάλυμά σου και την αξία που έχει στην αγορά ενώ παράλληλα με ακρίβεια ευθυγραμμίζουμε την πρόταση αξίας κάθε καταλύματος στο κατάλληλο τμήμα επισκεπτών.
Περισσότερα
Καθαρισμός
Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό υψηλού επιπέδου προσδίδοντας θετική εικόνα στο κατάλυμά σας. Όλα τα καταλύματά μας χαρακτηρίζονται με τις καλύτερες κριτικές πελατών για το κριτήριο της καθαριότητας.
Περισσότερα
Φωτογράφιση
Με στόχο την δημιουργία ελκυστικών καταχωρίσεων και παράλληλη αύξηση των κρατήσεων, παρέχουμε την υπηρεσία επαγγελματικής φωτογράφισης του καταλύματός σας.
Περισσότερα
όλες οι υπηρεσίες

Εγγραφή στο newsletter
Μείνετε ενημερώμενοι μέσω της ιστοσελίδας μας, για όλα τα τελευταία νέα στη τουριστική βιομηχανία.

Επικοινωνία
  • 3η πάροδος Ελ. Βενιζέλου 4, Κέρκυρα, Ελλάδα