Η ομάδα μας - Konnect Διαχείριση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων | Κέρκυρα Παξοί

η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από Κερκυραίους επαγγελματίες οι οποίοι εξειδικεύονται στον Τουρισμό και την Πληροφορική. Συνεργαζόμαστε με υψηλού επιπέδου επαγγελματίες με εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση & προβολή τουριστικών καταλυμάτων. Επιπρόσθετα η ομάδα μας περιλαμβάνει, εξειδικευμένους στην τουριστική βιομηχανία, web developers και σχεδιαστές.

Μάριος Φαϊτάς
Μάριος Φαϊτάς

CEO

Ο Μάριος είναι απόφοιτος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ενώ αποκόμισε το MBA του από την ΕΕΔΕ το 2019 όπου ανέπτυξε μια σταθερή βάση στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ο Μάριος είναι συνιδρυτής & γενικός διευθυντής της Konnect από το 2013.

Nikos Giannopoulos
Nikos Giannopoulos

CTO

Ο Νίκος είναι Μηχανικός Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν full stack προγραμματιστής από το 2012. Από το 2015 έχει αναμειχθεί στην δημιουργία ποικίλων brands με πάνω από 250 B2B πελάτες. Ο Νίκος είναι συνιδρυτής και CTO της Konnect από το 2013.

Angela Stogiannou
Angela Stogiannou

key account manager

Η Άντζελα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αποκόμισε το μεταπτυχιακό της στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Η Άντζελα εργάζεται στον τομέα της φιλοξενίας από το 2017 όπου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Sevina Tsolakidou
Sevina Tsolakidou

Concierge

Η Σεβίνα είναι απόφοιτος της σχολής Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών & Ψυχολογίας με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω ψυχοθεραπευτικών & ψυχοδιαγνωστικών μεθόδων. Η Σεβίνα είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδευτής yoga.

Ioanna Rizou
Ioanna Rizou

Account Assistant

Η Ιωάννα σπουδάζει Ξενοδοχειακό & Τουριστικό Management και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι αφοσιωμένη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας και διερευνά ενεργά πιθανές προοπτικές καριέρας στην βιομηχανία του τουρισμού.

τι κάνουμε

γίνε μέλος της ομάδας μας

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συμπεριλάβουμε νέα άτομα στην ομάδα μας. Είσαι διατεθειμένος να μας πλαισιώσεις την ομάδα μας και να μας βοηθήσεις να αλλάξουμε τη βιομηχανία του τουρισμού; Πάτα το Link που θα βρεις παρακάτω και στείλε μας το βιογραφικό σου.

γίνε μέλος της ομάδας μας

Εγγραφή στο newsletter
Μείνετε ενημερώμενοι μέσω της ιστοσελίδας μας, για όλα τα τελευταία νέα στη τουριστική βιομηχανία.

Επικοινωνία