Αντιμέτωποι με την Αλλαγή

Παρά την απουσία τεχνολογικής ή στρατηγικής καινοτομίας, η αλλαγή παραμένει αναπόφευκτη. Υπάρχοντες αγοραστές τόσο μεμονωμένοι όσο και οργανισμοί, εξελίσσονται. Καθώς οι καταναλωτές εξελίσσονται οι στόχοι τους αλλάζουν. Οι στόχοι μας στα 15 έτη είναι σαφώς διαφορετικοί από τους στόχους που έχουμε στα 55. Αυτές οι αλλαγές δημιουργούνται από το πέρασμα του χρόνου και τις διαφορετικές προκλήσεις που φέρνει και από εξωτερικές πιέσεις (κοινωνικές αλλαγές, οικονομικές ευκαιρίες και προβληματισμοί κλπ).

 

1

Η αλλαγή είναι μια σταθερά στη ζωή μας. Πέραν αυτού, νέοι καταναλωτές εισέρχονται σε καθιερωμένες αγορές καθημερινά. Αυτοί οι νέοι καταναλωτές μπορεί να έχουν διαφορετικούς στόχους από τους υπάρχοντες, διαφορετικές αντιλήψεις, και θεμελιωδώς διαφορετικές προτιμήσεις από τους παραδοσιακούς επισκέπτες.

 

2

Με το πέρασμα του χρόνου, όπως είναι φυσικό, οι υπάρχοντες επισκέπτες θα εξέλθουν από την αγορά. Αυτή η αργή αλλά αναπόφευκτη διαδικασία της εισόδου & εξόδου καταναλωτών/επισκεπτών από την αγορά δημιουργεί την ευκαιρία για δημιουργία ενός νέου παιγνίου με νέους καταναλωτές. Αυτές οι αλλαγές στους επισκέπτες είναι τόσο σημαντικές γιατί καθώς οι καταναλωτές αλλάζουν απειλείται η κοινωνική ομοφωνία επάνω στην οποία στέκεται η αγορά.

3

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τους τρόπους που μπορούμε να σε βοηθήσουμε με την ανάλυση του ανταγωνισμού και της αγοράς σου κάνε κλικ εδώ και επικοινώνησε μαζί μας:

μάθε περισσότερα