Εισαγωγή

Η επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου πλησιάζει δίνοντας τη σκυτάλη σε μια νέα εποχή η οποία πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους. Η καθαριότητα των καταλυμάτων ανέκαθεν έπαιζε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τόσο στην ταξιδιωτική εμπειρία όσο και στη φήμη του καταλύματος στα online channels.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συμβουλές απολύμανσης του καταλύματός σας, οι οποίες στόχο έχουν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις δραστηριότητες του καθαρισμού. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η οργανωμένη διαχείριση και η ποιότητα των υπηρεσιών θα καθορίσουν τους νικητές.

Κάνοντας κλικ εδώ καθώς και στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να κατεβάσετε ένα πρότυπο το οποίο προτείνουμε να συμπληρώνετε πριν την άφιξη κάθε ταξιδιώτη. Με αυτό τον τρόπο ενημερώνετε τους επισκέπτες για την τελευταία ημερομηνία καθαρισμού και δημιουργείτε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στον φιλοξενούμενο.

 

Φροντίζουμε να μείνουμε ασφαλείς, φορώντας προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκα, γάντια μιας χρήσης, φόρμες) και αερίζοντας το δωμάτιο πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε ενέργεια καθαρισμού/απολύμανσης.

ProtectiveGear

Ύστερα από την ολοκλήρωση της απολύμανσης, πλένουμε τα χέρια μας (για τουλάχιστον 20″) με αντισηπτικό και πετάμε τον προστατευτικό εξοπλισμό μίας χρήσης. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε πανιά για τον καθαρισμό, προτείνεται να τα πλένετε στο πλυντήριο στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία που αντέχει το υλικό κατασκευής.

washingMachine

Δεν αγγίζουμε το πρόσωπό μας για κανένα λόγο καθ’όλη τη διάρκεια του καθαρισμού. Κατά την απολύμανση πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στον καθαρισμό όχι μόνο των συνηθισμένων επιφανειών αλλά και των καναπέδων, κουρτινών, χαλιών, πάγκων και γενικά του συνόλου των επιφανειών του καταλύματος.

handsSoap

Τέλος εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε ένα πρότυπο το οποίο προτείνουμε να συμπληρώνετε πριν την άφιξη κάθε επισκέπτη. Κρατώντας ενημερωμένους τους επισκέπτες για την τελευταία ημερομηνία καθαρισμού, βοηθάτε στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας στον φιλοξενούμενο.

Disinfection Date-01             mockup

Κάντε κλικ εδώ: Latest Disinfection Date