Ίσως το τελευταίο διάστημα άκουσες τον όρο PMS, ή αλλιώς σύστημα διαχείρισης καταλύματος/ξενοδοχείου/μονάδας. Αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό πάλι, συνέχισε να διαβάζεις…

Τι είναι το PMS;

Πριν αναλύσουμε τι είναι ένα PMS, ας δούμε λίγο τα οφέλη της χρήσης ενός τέτοιου συστήματος στη μονάδα σου:

  • Αναλυτική εικόνα αφίξεων/αναχωρήσεων
  • Στοιχεία απόδοσης πωλήσεων
  • Ενημέρωση πληρότητας/διαθεσιμότητας
  • Αναλυτικό ημερολόγιο με στοιχεία τιμολόγησης δωματίων
  • Έκδοση Παραστατικών

Τα PMSs (Property Management Systems) είναι μια κατηγορία πληροφοριακών συστημάτων, τα οποία συμβάλουν στην αποδοτική διαχείριση μεγάλων και μικρότερων ξενοδοχειακών μονάδων.

BlogImage2

Ποια τα οφέλη χρήσης ενός PMS

Η χρήση ενός PMS μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αποδοτική στις καθημερινές λειτουργίες ενός ξενοδοχείου ή καταλύματος. Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της χρήσης ενός τέτοιου συστήματος είναι η διαχείριση των κρατήσεων , ο έλεγχος της στρατηγικής τιμολόγησης και η οργάνωση των καθημερινών λειτουργιών.

BlogImage1

Επιπρόσθετα όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε σημείο μέσω διαδικτύου. Η διαθεσιμότητα και η ανάλυση ιστορικών στοιχείων διαθεσιμότητας και πωλήσεων μπορεί επίσης να αποδειχτεί πολύ σημαντική για το διαχειριστή/ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στην λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά τη διαχείριση των εσόδων.

Γιατί Konnect;

Στην Konnect δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πληροφορία και την αξιοποίηση των δεδομένων για την αποδοτική διαχείριση των καταλυμάτων μας. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα PMS το οποίο είναι χτισμένο πάνω στις δικές μας, ξεχωριστές ανάγκες. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των καταλυμάτων μας και την απρόσκοπτη ροή των κρατήσεων δοκιμάζονται και βελτιώνονται καθημερινά.

BlogImage3

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το PMS μας και αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε με την αποδοτικότερη διαχείριση των κρατήσεών σου κάνε κλικ εδώ

μάθε περισσότερα