Η Σημασία των Καλών Κριτικών

 

Η προώθηση των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων στις διάφορες online πλατφόρμες μπορεί να φτάσει μέχρι ένα σημείο. Ειδικά στην υφιστάμενη κατάσταση της πανδημίας, οι χρήστες αναζητούν επιπλέον διαβεβαιώσεις από άλλους ταξιδιώτες με στόχο να πάρουν σωστές και ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την διαμονή τους. Αυτός είναι ο λόγος που οι κριτικές έχουν σημαντική επίπτωση στο τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά οι κριτικές που υποβλήθηκαν πριν την πανδημία χάνουν σταδιακά τη δυναμική τους και αυτό που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν σημαντικό τώρα μοιάζει να μην έχει την ίδια βαρύτητα. Η βιομηχανία της φιλοξενίας τείνει να στρέφεται περισσότερο προς την κατεύθυνση της ασφάλειας, της υγείας και της καθαριότητας. Έχει προβλεφθεί ότι παράγοντες που μέχρι πρότινος ήταν top of mind όπως η τιμή για παράδειγμα, κάνουν χώρο στις προαναφερθείσες κατηγορίες.

1

Οι online πλατφόρμες κρατήσεων,  αντιμετωπίζουν την πρόκληση της ενθάρρυνσης των κρατήσεων σε μια νέα κατάσταση. Λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας που περιβάλλει τους επισκέπτες κατά τη διαδικασία της κράτησης, τα δεδομένα που θα στηρίξουν την απόφασή τους μετατοπίζονται τόσο ως προς τη δομή όσο και το περιεχόμενο. Οι προτεραιότητες που έχουν οι επισκέπτες στο πλαίσιο της πανδημίας, όταν καταναλώνουν κριτικές online πριν πάρουν την αγοραστική απόφαση παρουσιάζονται παρακάτω.

Πρόσφατες Κριτικές

Οι καλές κριτικές είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μάλιστα όσο περισσότερες τόσο καλύτερα. Παρόλα αυτά όπως οι ταξιδιωτικές ανάγκες και προσδοκίες έχουν αλλάξει σημαντικά τους τελευταίους μήνες, το ίδιο ισχύει και για τις μονάδες φιλοξενίας. Αυτό που μπορεί να ήταν σημαντική παροχή πριν την πανδημία, όπως για παράδειγμα οι εγκαταστάσεις του SPA, τώρα μπορεί να είναι τελείως παρωχημένο ή αδιάφορο. Το SPA μπορεί να μην είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες και ένα καλό σχόλιο για τη συγκεκριμένη παροχή δεν είναι πλέον χρήσιμο για τον επισκέπτη. Οι επισκέπτες ψάχνουν κριτικές που είναι πρόσφατες και δίνουν πληροφορίες για αυτά που συμβαίνουν τώρα. Θέλουν να γνωρίζουν τι μέτρα παίρνει η μονάδα για την ασφάλειά τους και αν ακολουθούνται οι εγκεκριμένες διαδικασίες κατά τον καθαρισμό.

2

Σχετικές Κριτικές

Ακόμα και οι πρόσφατες κριτικές μπορεί να υπολείπονται του περιεχομένου που αναζητούν οι επισκέπτες. Η πλειοψηφία των επισκεπτών παρουσιάζει κοινή ανησυχία για την υγεία και την ασφάλειά τους. Σαν αποτέλεσμα, επικεντρώνουν την έρευνά τους σε καταλύματα με καλό καθαρισμό και υψηλά επίπεδα υγιεινής, τα οποία είναι σε θέση να τους καθησυχάσουν και να προσφέρουν μια ασφαλή διαμονή. Αυτός είναι ο λόγος που οι πρόσφατες κριτικές που εστιάζουν σε αυτά τα σημεία ενδιαφέροντος είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντικές σε κάθε πλατφόρμα κράτησης.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τους τρόπους που μπορούμε να σε βοηθήσουμε με τη διαχείριση των κριτικών του καταλύματός σου, κάνε κλικ εδώ και επικοινώνησε μαζί μας:

μάθε περισσότερα